Love or Hate
V1969 by Versace női kézitáska
love     hate2016 April 20.

Színes napok a Desigual kollekciójával


„Desigual is not the same!”

Ki ne ismerné fel a Desigual intenzív színeit, az innovatív graffiti rajzait, az árnyalatok színpompás fröcskölését, egyedi aszimmetrikus dizájnú kézimunkáit? Nos, a svájci Thomas Meyer által 1984-ben alapított barcelonai székhelyű cég nagyon is ért az egyedi dolgok teremtéséhez, ami már az egész világot meghódította.Desigual alapításától kezdve elkötelezettséget, toleranciát, pozitívizmust, folyamatos javítást, fejlesztést és szórakozást sugároz és terjeszt kollekcióival. Ahogy a legelső szlogenük is mutatja: „Desigual is not the same!” Nem csak a márka különbözik a többi márkától, hanem az emberek is egymástól, így a Desigual nem divatot teremt, hanem érzelmeket. Ez a kreatív szabadság teszi annyira különlegessé és egyedivé a márkát.

A világmárka egyedi dizájnú darabokat készít nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt. A ruhák mellett kiegészítők, cipők, sportfelszerelések, szépség kollekciók, lakberendezési felszerelések is találhatók. A márka ma már világszerte több mint 100 országban van jelen. A több ezer főből álló tervezői csapat munkáik során a különbözőséget tartja szem előtt. Jó humorérzékük, figyelmükkel, empatikusságukkal és nyitott személyiségükkel párosul. Munkáik során folyamatosan feltérképezetlen területeket fedeznek fel, miközben törekednek a fenntartható növekedésre is.

Női kollekcióik igazi boldogságot, optimizmust és energiát árasztanak magukból. A ruhadarabok viselése melegséget és jó érzést ígér. A kirívó színek és aszimmetrikus mintákon maga az érzelmek forradalma tükröződik.

Keresd a Desigual női kollekcióját 30–40% kedvezménnyel a brands.hu-n!


 komment

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció