Love or Hate
V1969 by Versace női kézitáska
love     hate2017 January 20.
Fésüs Nikolett

A legnagyobb átalakulások a divatvilágban

Időről-időre rá tudunk csodálkozni 1-1 fotósorozatra, vagy hivatalos megjelenésre, ahol ismert topmodellek átalakulására figyelhetünk fel. Kaméleonként vátogatják a stílusukat, olykor a felismerhetetlenségig átalakítva, kisminkelve magukat. 

Gigi Hadid

Gigi ragyog a Max Mara új kampányában, csodásan pózol a földön fekve, alulról fotózva, lábait a falnak támasztva, de ebben a pozícióban számunkra szinte felismerhetetlen. Talán a pozíció miatt, talán a Marie Antoinettes frizurája miatt, de beletelik pár percbe, amíg felismerjük őt.

Kaia Gerber

Cindy Crawford 15 éves lánya Marc Jacobs új kampányában kapott főszerepet, és ezzel az új frizurával és sminkkel alig lehet beazonosítani a fiatal lányt.

Lily-Rose Depp

Nem is rossz, ha azt nézzük, hogy ez az egyik legelső magazin kampánya Johnny Depp legidősebb gyerekének. 2016-ban a Love Magazinnak pózolt a 17 éves modell, és szinte felismeretetlen ebben az összeállításban.

Cara Delevingne

Szinte rá sem jöttünk volna, hogy ez Cara egy 2013-as Chanel show-n, de a tipikus bad girl nyelvnyújtogatós szokása elárulja őt. Igen, kicsit az oroszlános tetoválása is megkönnyítette a dolgunkat.

Kendall Jenner

2014. Marc Jacobs kifutó. Kendall Jenner. Ha nem hívják fel rá a figyelmünket, egészen biztosan nem jöttünk volna rá, hogy Ő az idősebb Kendall lány. Kicsit sem hasonlít önmagára.

 

címke: divat, fotósorozat


komment

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció