Love or Hate
V1969 by Versace női kézitáska
love     hate2017 January 6.
Fésüs Nikolett

Találd meg a motivációdat! Új kedvencünk a H&M sport kollekciója.

Az egészséges életmód "trend" már évek óta hódít, ennek pedig a sport is szerves részét képzi. A csinos alak, vagy éppen csak a fittség, igen is divatos. A Margitsziget még a hideg ködös időben is tele van futókkal, az edzőtermekben pedig néha bizony várni kell, hogy mikor szabadul fel egy-egy gép.

Bizonyított tény, hogy azok, akik úgy mennek edzeni, hogy jól érzik magukat abban, amiben vannak, sokszor sikeresebbek az edzések alkalmával. A divatosság mellett természetesen a praktikusság is fontos szerepet kell kapjon. A sportruházatot gyártó cégek nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az általuk kapható edzőruhák ne csak csinosak és szépek legyenek, de megfeleljenek az adott edzéshez kapcsolódó követelményeknek is. A jó minőségű ruha kiválasztása pedig nem csak divat kérdése, a saját egészségünk érdekében kell az adott sportághoz speciálisan kialakított cipőt, és ruházatot vásárolni.

A mi kedvenceink jelenleg a H&M új kollekciójából kerülnek ki, a divatos vonalak ezúttal a csúcsteljesítményt szolgáló funkcionalitással segítenek, hogy kihozhassuk magunkból a legjobbat. Találd meg a motivációdat a legfrissebb női és férfi sport kollekciójával, amely a letisztult dizájnt ötvözi a teljesítménnyel és a funkcióval!

A képre kattintva a H&M kisfilmjét is megnézhetitek a kollekcióról!komment

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció