Love or Hate
V1969 by Versace női kézitáska
love     hate



2016 October 26.
FG

Legyen élmény a vásárlás!

Vásárolj gyorsan és kényelmesen MasterCard bankkártyáddal! 

Bankkártyával fizetni sokkal elegánsabb, mint gondolnád! Hogy mért is? Összeszedtünk Nektek néhány érvet!

A bankkártya praktikus, kis helyen is elfér, ízléses. Nem kell a visszajárókkal törődnöd, nem kell azon aggódni, hogy mennyi pénzzel indulj el otthonról és biztosan nem találnak meg a szemfüles zsebtolvajok sem. Bankkártyádat könnyen tárolhatod a legbiztonságosabb helyen, hiszen a legkisebb zsebben is elfér!

Könnyebben követheted saját vásárlásaidat és egyszerűen ellenőrizheted, hogy mire és mennyit költesz, ezáltal okosan szervezheted pénzügyeidet. Bankodnál megrendelt sms szolgáltatás jóvoltából minden tranzakció végén kapsz egy visszaigazoló üzenetet a fizetés sikerességéről, így pontosan tudod mikor és mennyit fizettél, valamint az aktuális egyenleged.

Biztonságosabb, mint a készpénzes fizetés, hiszen nem számolják el véletlenül a visszajárót, így tényleges csak annyit költesz, amennyi a számlán vagy a blokkon áll. Amennyiben ellopnák a bankkártyádat, könnyen letilthatod a kibocsátó banknál és azonnal kérhetsz helyette másikat. Online vásárlás esetén is szintén nagyon biztonságos és egyszerű bankkártyával fizetni, mely általában díjmentes. Ráadásul nem kell készpénzről gondoskodnod futáros kiszállítás esetén.

Az élet bármikor produkálhat váratlan helyzeteket, és ilyenkor fontos, hogy mennyire vagyunk felkészültek. Ebbe a felkészültségbe viszont a bankkártya használata is beletartozik. Érdemes kicsit nyitottabban állnunk mindenhez, hisz a bankkártya használatnak is számos pozitív és váratlan előnye lehet!

Az élet produkálhat váratlan helyzeteket, a MasterCardra azonban mindig számíthatsz!



komment

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció